اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت

وقت سفارت چیست؟

در این مطلب قصد داریم تا درباره وقت سفارت و چگونگی اخذ آن توضیحاتی را برای شما عزیزان ارائه دهیم. در بخش اول باید به چیستی وقت سفارت پاسخ دهیم.

این روزها سفر به کشورهای مختلف در برنامه زندگی بسیاری از مردم قرار گرفته است که این سفر می‌تواند به‌صورت توریستی، تجاری و یا مهاجرتی باشد.

با افزایش تعداد متقاضی برای سفر به کشورهای خارجی برخی از قوانین تغییر کرد. برای سفر به برخی از کشورها نیازی به اخذ ویزا نیست و اصطلاحاً ویزای آن‌ها پای پرواز صادر می‌شود.

در حقیقت روند اخذ اجازه ورود به این کشورها به این شکل است که در فرودگاه مقصد اجازه ورود مسافر به کشور مقصد صادر می‌شود و وی می‌تواند وارد این کشور شود.

برای سفر به برخی دیگر از کشورها باید قبل از آغاز سفر اقدام به اخذ ویزا کرد و شاید در کمتر از یک هفته بتوان ویزای این کشورها مانند دبی، تایلند و … را اخذ کرد.

اما در این قسمت می‌خواهیم به بخش عمده کشورها اشاره‌کنیم که برای سفر به آن‌ها باید قبل از آغاز سفر ویزا گرفت و روند اخذ این ویزا به مدت‌زمان بیشتری نیاز دارد.

برای اخذ ویزای برخی از این کشورها باید وقت سفارت را دریافت نمود و پس‌ازآن درخواست اخذ ویزا را به سفارت اعلام کرد.

به کشورهایی که برای سفر به آن ها نیاز به اخذ وقت سفارت و اخذ ویزای آن ها را دارید در ادامه اشاره خواهیم کرد تا دچار هیچ ابهامی نشوید.

خوشبختانه برخی از این کشورها در ایران سفارت خانه دارند و متقاضیان می توانند به راحتی برای اخذ ویزای خود اقدام کنند و برای برخی دیگر باید به کشورهای همسایه سفر کنند.

با ما همراه باشید تا هز سؤال بی پاسخی که تا کنون داشته باشید را پاسخ دهیم و به راحتی بتوانید سفر خوشی را آغاز کنید.

وقت سفارت

 

برای چه کشورهایی باید وقت سفارت بگیریم؟

برای سفر به کشورهای اروپایی که در حوزه شینگن قرار دارند حتماً باید وقت سفارت بگیرید تا درخواست اخذ ویزای خود را به این سفارت ها اعلام نمایید.

همان طور که می دانید کشورهای حوزه شینگن 26 کشور هستند که برای سفر به آن ها باید وقت سفارت دریافت کنید و پس از آن اقدام به اخذ ویزا نمایید.

از دیگر کشورهایی که برای سفر به آن ها باید وقت سفارت بگیرید می توان به کشورهای کانادا، آمریکا و انگلیس اشاره کرد که متأسفانه در ایران نیز سفارت خانه ای ندارند.

برای اخذ وقت سفارت کشورهایی مثل کانادا باید به یکی از کشورهای همسایه سفر کنید و از آن جا درخواست خود را برای اخذ وقت سفارت اعلام نمایید.

به این ترتیب سفارت بررسی مدارک شما را آغاز می کند و اکثر سفارت ها پس از دو تا چهار هفته پاسخ خود را به شما ابلاغ خواهد کرد.

چگونه وقت سفارت بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت ابتدا باید کشور مقصد خود را مشخص کنید و پس از آن اقدام به اخذ وقت سفارتی کنید که مد نظر دارید.

پس از این که کشور مقصد را مشخص کردید کافی است تا با مشاورین مجرب و متخصص شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری ماکان سیر آسمان در پشتیبانی سایت رزرو هتل تماس بگیرید.

مشاورین ما از صفر تا صد مراحل اخذ ویزا را برای شما انجام خواهند داد و می توانید با خیالی آسوده خود را در سفری بی نظیر تصور کنید.

وقت سفارت به دو صورت آنلاین و حضوری ارائه می شود. امروزه بیشتر سفارت ها تنها به صورت آنلاین وقت سفارت را به متقاضیان اختصاص می دهند.

به عنوان مثال سفارت کانادا کارگزاری به نام وک را مسئول رسیدگی به امور ویزای متقاضیان کرده است که مردم می توانند به صورت حضوری و یا آنلاین برای اخذ وقت سفارت اقدام کنند.

وقت سفارت به صورت حضوری امکان اصلاح اطلاعات را از متقاضیان سلب می کند و همچنین بررسی پرونده متقاضیان بیشتر از درخواست آنلاین به طول می انجامد.

ضمن این که در صورتی که متقاضیان بخواهند درخواست خود را به صورت حضوری ثبت کنند باید به کشورهای همسایه سفری داشته باشند و این سفر باعث صرف هزینه و وقت بیشتری خواهد شد.

در نتیجه اخذ وقت سفارت به صورت آنلاین بسیار به صرفه تر می باشد و البته در زمان کمتری به درخواست شما پاسخ داده خواهد شد.

 

پس از اخذ وقت سفارت چه کنیم؟

پس از این که وقت سفارت را دریافت کردید باید در تاریخ تعیین شده کلیه مدارک خود را به صورت ترجمه شده همراه با یک نسخه کپی به سفارت تحویل دهید.

سفارت پس از دریافت مدارک هزینه صدور ویزا را از شما اخذ می کند و بررسی مدارک را آغاز می کند که دو تا چهار هفته طول خواهد کشید.

سفارت پاسخ خود را به همان پست الکترونیکی که شما در مدارک خود ثبت کرده بودید ارسال خواهد کرد که این پاسخ می تواند مثبت و یا منفی باشد.

در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد می توانید گذرنامه خود را به سفارت تحویل دهید تا ویزا را در آن ضمیمه کنند.

اما اگر پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد می توانید پس از برطرف کردن علت ریجکتی دو تا چهار ماه بعد برای اخذ ویزا دوباره اقدام نمایید.

البته این قوانین درباره تمام کشورها صادق نیست و برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کشورمورد نظر خود با ما تماس بگیرید.

تفاوت وقت سفارت عادی و فوری در چیست؟

وقت سفارت به صورت عادی برای زمانی است که متقاضی محدودیت زمانی نداشته باشد و در هر زمانی که سفارت تعیین کرد به سفارت مراجعه کند.

وقت عادی سفارت به این ترتیب است که بین یک تا چهار ماه پس از ارائه درخواست قابل اخذ است که متقاضیان می توانند در آن تاریخ به سفارت مراجعه کنند.

وقت فوری سفارت برای متقاضیانی که محدودیت زمانی دارند بسیار مناسب است و به آن ها این امکان را می دهد تا در کمترین زمان ممکن بتوانند وقت سفارت را اخذ کنند.

برای اخذ وقت فوری یا عادی سفارت با ما تماس بگیرید. ما این جا هستیم تا شما به راحتی موفق به اخذ ویزای مورد نظر خود شوید.

درباره ی zahedi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *