خانه / دسته‌بندی نشده / ویزای شینگن

ویزای شینگن

تاریخچه حوزه شینگن چیست؟

برای این که بدانیم تاریخچه شینگن چیست و یا پاسخی به چیستی شینگن بدهیم ابتدا باید با مفهوم آن آشنا شویم. این که شینگن چیست و از کجا آمده است.

در سال 1984 دو کشور فرانسه و آلمان با یکدیگر پیمان بستند تا شهروندانشان بدون اخذ روادید در هر دو کشور به رفت و آمد بپردازند.

پس از چند ماه سه کشور دیگر یعنی هلند، بلژیک و لوکزامبورگ نیز به این توافق نامه پیوستند و در نهایت این معاهده در شهر شینگن واقع در کشور لوکزامبورگ به امضا رسید.

تا سال 2011 تعداد این کشورها به بیست و شش رسید. بیست و دو کشور در اتحادیه اروپا می باشند و چهار کشور دیگر در حوزه اقتصادی اروپا واقع شده اند.

کشورهای ایسلند، لیخن اشتاین، نروژ و سوئیس چهار کشور غیر عضو اتحادیه اروپا می باشند. این توافق نامه طی سال های متوالی به امضای تمامی بیست و شش کشور رسید.

در ابتدا تنها شهروندان حوزه اروپا دیگر نیازی به ارائه روادید نداشتند و آزادانه می توانستند به کشورهای دیگر اروپایی سفر کنند.

پس از سال ها روادیدی برای دیگر کشورها نیز در نظر گرفته شد که به روادید شینگن مشهور شد. این روادید به شهروندان سایر کشورها اجازه می دهد تا وارد حوزه شینگن شوند.

شهروندان دیگر کشورها با اخذ ویزای شینگن و رعایت قوانینی برای مدت زمان محدودی می توانند در کشورهای به گشت و گذار بپردازند.

در نتیجه شهروندان سایر کشورها می توانند به راحتی با اخذ ویزای شینگن وارد این بیست و شش کشور شوند. اگر قصد اخذ ویزای شینگن دارید کافی است تا با ما تماس بگیرید.

ویزای شینگن

چه کشورهایی در حوزه شینگن قرار دارند؟

کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، مجارستان، ایسلند، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، نروژ از جمله کشورهای حوزه شینگن هستند.

از دیگر کشورهای این حوزه که هر سال تعداد زیادی گردشگر نیز به خود جذب می کنند می توان به هلند، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، یونان، سوئیس و پرتغال اشاره کرد.

شهروندان این کشورها آزادانه می توانند از مرزها عبور کنند و نیازی به اخذ روادید نخواهند داشت. شهروندان کشورهای دیگر نیز با اخذ روادید شینگن می توانند به این کشورها وارد شوند.

چگونه می توان ویزای شینگن اخذ کرد؟

برای اخذ ویزای شینگن ابتدا باید کشور مقصد را مشخص کنید تا از سفارت کشور مورد نظر وقت سفارت اخذ کنید و پس از آن موفق به اخذ ویزای شینگن شوید.

برای انتخاب کردن کشور مورد نظر ابتدا باید با یک شخص متخصص و با تجربه صحبت کنید. برخی از کشورهای حوزه شینگن سختگیرتر از سایر کشورهای این حوزه می باشند.

برای این که راحت تر بتوانید ویزای شینگن اخذ کنید تنها کافی است تا با مشاورین ماکان سیر آسمان در پشتیبانی سایت رزرو هتل تماس حاصل کنید.

ما این جا هستیم تا هر آنچه شما نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهیم. اخذ ویزای شینگن از صفر تا صد کاری است که می توانیم به راحتی برای شما انجام دهیم.

فراموش نکنید که در اخذ ویزای شینگن همه چیز به مدارک شما بستگی دارد. البته گاهی به افسر سفارت و … نیز بستگی دارد که بر روی اخذ ویزای شینگن تأثیر گذار است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن چیست؟

شما در روزی که وقت سفارت گرفته اید باید کلیه مدارک خود را که به زبان دیگری ترجمه شده است با یک نسخه کپی به سفارت تحویل دهید.

وجود شناسنامه همراه با کپی از تمامی صفحات آن الزامی است. گذرنامه باید دارای شش ماه اعتبار باشد و دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت داشته باشد.

گردش سه ماه اخیر حساب متقاضی همراه با مهر و سربرگ رسمی بانک باید ارائه شود. این گردش می تواند متعلق به یک سپرده نیز باشد.

تمکن مالی که نشان دهد متقاضی دارای سرمایه ای در بانک می باشد باید ارائه شود. این تمکن با توجه به قیمت ارز متفاوت می باشد.

سابقه بیمه سه ماه اخیر شخص متقاضی همراه با مهر و سربرگ رسمی سازمان تأمین اجتماعی باید ارائه شود. نامه اشتغال به کار نیز یکی از ملزومات است.

این نامه باید نشان دهد که شما مشغول به کار هستید و در ایام سفر مرخصی گرفته اید. این نامه با توجه به نوع شغل شما می تواند متفاوت باشد.

مشاغل آزاد مانند مغازه داران تنها می توانند جواز کسب خود را ارائه دهند اما کارمندان دولتی یا خصوصی باید گواهی اشتغال به کار خود را ارائه دهند.

بیمه نامه مسافرتی که تا سقف 35 هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را بپردازد نیز الزامی است. این بیمه نامه باید از سوی شرکتی معتبر باشد.

ارائه واچر هتل و رزرو بلیط هواپیما نیز الزامی است. برای تمام مدت زمانی که قصد اقامت در کشور مقصد را دارید باید هتل رزرو کنید.

مراحل اخذ ویزای شینگن چیست؟

برای اخذ ویزای شینگن شما ابتدا باید وقت سفارت را اخذ کنید. پس از اخذ وقت سفارت کلیه مدارک خود را آماده کنید و در روز مشخص به سفارت تحویل دهید.

شما همراه با مدارک خود باید هزینه صدور ویزا را نیز که به ازای افراد مختلف متفاوت است بپردازید. این هزینه با توجه به سن نیز متفاوت است.

سفارت پس از بررسی مدارک شما پاسخ خود را پس از دو تا چهار ماه از طریق ایمیلی که شما ثبت کرده اید به شما ابلاغ خواهد شد.

با دریافت پاسخ سفارت می توانید گام بعدی را بردارید. پاسخ سفارت دو جنبه مثبت و منفی ممکن است داشته باشد. در صورتی که پاسخ سفارت منفی باشد دو تا چهارماه بعد باید برای اخذ ویزای دوباره اقدام کنید.

در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد، باید گذرنامه خود را به سفارت تحویل دهید تا ویزای شما را در آن ضمیمه کند.

پس از ضمیمه شدن ویزا می توانید سفر خود را آغاز کنید. مشاورین مجرب ماکان سیر آسمان از پشتیبانی سایت reservhotels در خدمت شما هستند تا شما را در اخذ ویزای شینگن کمک کنند.

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

رزرو هتل ایتالیا از ونیز تا رم

ایتالیا کشوری زیبا است که جاذبه های گردشگری زیادی دارد و تعداد زیادی از گردشگران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *